Apstinirala tri godine

GDJE JE NESTALA NA TRI GODINE? Vraća se Neda Parmać

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Parmać vraća se na estradu, a povodom svog povratka, odlučila je napisati blog za Dnevnik.hr.

Vraćam se s podužeg porodiljnog na estradno nebo i tražim načine da vas podsjetim na svoje postojanje. Moja prijateljica Lida predložila je da pišem blog. Zadnjih dana dosta razmišljam o tome što bih pisala, kako bih pisala i priznajem da me to mori. I nikako mi nije jasno kako jedna žena kao što sam ja, koja ima mišljenje o svemu, ne može naći inspiraciju za blog. Sjesti danas za kompjuter, bila mi je jedna o težih stvari, ali eto me. Nakon podužeg razmišljanja odlučila sam da ću pisati o ničemu i svemu. Ja se kao mama, žena, gospođa, djevojka i pjevačica često nađem u situaciji da ne smijem naglas izreći svoje mišljenje ili reagirati kako bih htjela, zato ću iskoristiti ovaj blog da se iživim i ispucam.

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 "svaka čast" Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

Danas je teško biti estradna ličnost i iako za sebe mislim da nisam pretjerano normalna, čini se da sam za zvijezdani status ipak prenormalna. To me zbunjuje zapravo. Zovu me čudna, a ja se osjećam kao da sam pala s kruške. Ne mogu reći da za svoju glazbu nisam radila kompromis i ne mogu reći da nisam spremna na kompromis, ali odv svega me najviše brine što će ljudi reći. Što si to obukla, kakva ti je to frizura, eto te u istim cipelama drugi put, su zapravo stvari koje me najmanje brinu.

Loše mi je svaki put kad moram objaviti selfie. To se kosi sa svim mojim uvjerenjima! Nećete vjerovati, ali meni je to nevjerojatno smiješno i nepotrebno, ali eto, moram. To tako svi rade, to je in. U ove tri godine, koliko sam apstinirala od estrade, sve se promijenilo. Svi su tu, sve se vidi, a meni je jako bitno da se što manje vidi i da nisam tako često tu.

Prije sedam godina kad smo nastupale na Dori s pjesmom 'Poljupci u boji' pozvala sam svoje prijatelje na Facebooku da glasaju za bend. Ta vijest je osvanula na svim portalima i tiskovinama, to je bila blamaža... Meni je bilo neugodno! Koristim Facebook za samopromociju. Grozno! Danas Facebook nema drugu svrhu, a ja se iskreno bojim napisati status koji nema veze sa mojom glazbom, da ne bih ispala čudna. Čudna su vremena. Gledajući druge žene, ja stvarno nisam normalna poput njih. Ja sam potpuno nenormalna. Ne osuđujem. Oduvijek je moj moto bio 'live and let live', ali ja bih ipak podalje od očiju javnosti. Danas moj život ima novu dimenziju, danas sam sretna mama, a s vama ću nastojati podijeliti one momente koji će vas razveseliti, motivirati, ponekad i rastužiti, a sve samo da bi se zabavili! Show Must Go On!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene