Novi stil

'Mačak je umro zajedno sa šljokicama i perjem u mom ormaru'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Možete li vjerovati?

Proslavio se kao 'Modni Mačak', no on je sada stvar prošlosti. Marko Grubnić potpuno je promijenio život.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Nerazdvojni duo Marko Grubnić i mama Branka harače Milanom, no nekada su izgledali potpuno drugačije

Naš poznati stilist javnost je zabavljao kao Modni Mačak, no izgleda kako mu je dojadio vlastiti alter ego. Potpuno je promijenio svoj životni stil i odselio se u London. Uz novi život, promijenio je i stil.

'Ne zovite me više Modni Mačak, ja sam odsad Marko Grubnić. Mačak je umro zajedno sa šljokicama i perjem u mom ormaru, zajedno s dugom kosom koja je ostala na podu frizerskog salona, ekstenzijama, zajedno s torbama. Sve sam to maknuo od sebe i krenuo dalje kao Marko, koji je iskren mnogo odmjereniji u svemu od Mačka', rekao je Marko za Story.

>> Marko Grubnić: 'Svaki svoj zalogaj važem, imam posebnu dijetu!'

'Modni Mačak mi je uvijek bio samo alter ego, moj posao, moja uloga od koje sam super živio. Živcirao je ljude, a meni je to donosilo još više popularnosti, a samim tim i više poslova. U jednom je trenutku počeo i meni ići na živce, počeo sam ga se sramiti, odnosno osjećao sam da više ne mogu igrati tu igru', rekao je Marko koji je surađivao i s Tamarom Ecclestone.

Što se tiče planova, još će neko vrijeme sigurno biti u Londonu, no kaže kako će se vraćati u Hrvatsku i nastavlja suradnju sa svojim poznatih klijenticama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene