Rozga progovorila

'Govor mržnje nije moj svijet, iako sam posljednjih godina na meti napada!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Remi iz Elementala svojim statusom na društvenim mrežama kritizirala Vjekoslavu Huljić zbog tekstova pjesama koje piše za poznate pjevačice, a posebno zbog pjesme 'Nirvana',i sama Rozga je komentirala nastalu situaciju.

'Kad je izašla Nirvana, to je bila glavna tema, najveći problem u državi. Ne mogu i ne želim pričati o ljudima koje ne poznajem. Sretna sam i zadovoljna, imam puno fanova i već sad veliki hit. Nikad nisam sudila ljude prema tome kakvu glazbu slušaju ili kako izgledaju, nego uvijek gledam kakvi su u svojoj suštini i kako se odnose prema drugim ljudima', za Caffe 24 je rekla Rozga.

Pogledaj i ovo showbuzz Izgleda sjajno Kratka haljina, bujni dekolte, visoke potpetice - kakvo seksi izdanje!

>> Huljić odgovorio Remi: 'Svatko ima pravo na svoj stav'

'Govor mržnje nije moj svijet, iako sam posljednjih godina na meti napada. Držim se one – što te ne ubije, to te ojača. Isto tako, nikome ne možeš uskratiti pravo na mišljenje, svatko može reći ono što želi, misli, osjeća.

Izabrala sam da manje pričam i više pjevam. Bilo bi glupo da nakon što 17 godina na sceni nisam nikad pričala o privatnom životu niti komentirala tuđi rad sad odjednom počnem. Pjevam pjesme koje me vesele i iza svake od njih stojim, baš kao i moja vjerna publika', zaključila je pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene