Kraj 1.lipnja

Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najgledaniju domaću seriju čiju je drugu sezonu u prosjeku pratilo 560.000 gledatelja mogu gledati još samo ovaj tjedan, a uzbudljivo finale omiljene 'Zore dubrovačke' vidjet ćemo u nedjelju 1.lipnja na Novoj TV.

Judita, Maro, Dživo, Maris, Jana, Deša, Šiško, Dijana samo su neki od brojnih likova koje je publika zavoljela prateći napetu dramsku seriju Zora dubrovačka koja nas je radnjom odvela u ratni, a kasnije i poslijeratni Dubrovnik. Svjedočili smo raznim uzbudljivim zapletima, spletkama i lijepim ljubavnim trenucima, a pred nama je i rasplet intrigantne i zabavne serije koja je mnoge držala prikivovanima za male ekrane.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

'Hvala na satima punim smijeha i topline'

Osim što je serija okupila poznata glumačka imena poput Dragana Despota, Alena Liverića, Ane Kvrgić, Jelene Perčin, Sandre Lončarić, Ines Bojanić, Jolande Tudor, Frane Perišina i drugih, serija je predstavila i niz mladih glumaca kojima je ovo bila prva veća uloga te koji su postali poznati diljem zemlje upravo zahvaljujući Zori dubrovačkoj. Barbara Bilić utjelovila je sjajno lik glavne junakinje Judite, a zahvaljujući ovoj seriji upoznali smo i glumce koje do sada hrvatska publika nije imala priliku vidjeti, a koje je odlično prihvatila od samog početka emitiranja serije - sjajnog Momčila Otaševića kojeg smo gledali u ulozi Filipa i izuzetnog Borisa Lera kojeg smo zavoljeli u liku Mara. Serija je predstavila i neka nova lica poput Ana-Marije Percaić, Krune Bakote, djevojčice Ive Vujanić koja je utjelovila malu Zoru, te mnoge druge čije vrijeme tek dolazi.

Zora nam u svojim posljednjim epizodama donosi zanimljive rasplete. Maris će pristati na Borisovu prosidbu, te će njih dvoje vratiti dijete Jani koju će pak zaprositi Dino. Svi će se naći i pod dojmom iznenadne sreće kad se iz Padove vrati Petar. Prema oporuci Lucije Menčetić, Petar je nasljednik čitavog bogatstva, budući da Judita nije ispoštovala uvjete. Magdalena se odlučuje vratiti u svoju rodnu kuću, a Petar odluči ostati uz nju. Dživo će biti pušten iz zatvora, a i Adela će se vratiti u Dubrovnik.

Zadnja, 161. epizoda druge sezone popularne serije koju gledatelji imaju priliku pogledati u nedjelju odvodi nas u budućnost, nekoliko mjeseci kasnije. Boris i Maris organiziraju slavljeničku zabavu za Zorin šesti rođendan. Deša saznaje da nosi blizance te su Filip i ona presretni zbog te vijesti. Istodobno, Jana i Dino se vjenčaju.

Hoće li se napokon ujediniti obitelji - Kesovije, Menčetići i Knege? Kome će nasljednik Petar ostaviti naslijeđeno Lucijino bogatstvo te hoće li se Jana i Judita napokon pomiriti i ponovno postati kao sestre, saznat ćemo u uzbudljivoj posljednjoj epizodi Zore dubrovačke u nedjelju 1.lipnja na Novoj TV. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene