Probajte odoljeti

(Ne)prijatelji Kardashiana: Tko ih voli, a tko ne?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Možete ih mrziti ili voljeti, ali činjenica je da obitelj Kardashian nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

(Ne)prijatelji Kardashiana - Na čijoj ste vi strani?

  • Volim Kardashiane, zabavni su
  • Ne volim Kardashiane, glupi su i dosadni

Ukupno glasova:

Pogledaj i ovo showbuzz Stvorile milijardersko carstvo Ovu obitelj proslavila je snimka seksa jedne od sestara, a navodno ju je u javnost pustila upravo njezina majka

Bez obzira koliko vas nervirali Kardashian selfiji i vijesti koje svakodnevno preplavljuju medije, naprosto ne možete odoljeti a da ne kliknete na naslov u kojem je njihove ime.

Sagradili su pravo carstvo i postali su dio fenomena pop kulture.

Poznati par priznao: 'Nema seksa!'

Šira javnost je podjeljena, baš kao i slavna lica kada je obitelj Kardashian u pitanju. Jedni ih otvoreno mrze i koriste svaku priliku kako bi im se narugali, dok ih drugi vole i svoje simpatije prema njima ne skrivaju.

Donosimo vam listu slavnih mrzitelja i ljubitelja ove kontroverzne, pa čak i skandalozne obitelji.

Ja volim obitelj Kardashian i toga se ne sramim...

Prvo mjesto na listi ljubitelja svakako pripada Ryanu Seacrestu. Stvar je jednostavna, Ryan je osoba koja je zaslužna za to što se obitelj Kardashian vinula do slave zahvaljujući reality showu 'Keepin' Up With Kardashians' koji se mitira na E! Kanalu gdje je on voditelj i producent. On je njihov najveći obožavatelj i najveća podrška u svemu što rade.

Chelsea Handler i Kesha na početku su bile skeptične, ali to se vrlo brzo promjenilo. Sada javno priznaju da su se 'navukle' na popularne sestre i ne skrivaju svoju ljubav prema njima.

Kelly Osbourne, koja se i sama našla u svijetu poznatih zahvaljujući tati Ozzyju, otkriva kako uživa u druženju s ovim nestašnim zvijezdicama. Njoj se u mišljenju pridružuje i Demi Lovato koja je uvijek bila uz svoje prijateljice kada je to trebalo.

A tko voli Kardashians više od bilo koga na svijetu? Pogodili ste, one same!

Znojno tijelo nakon vježbanja – prizor koji se pamti!

Ja mrzim Kardashianke i to javno kažem...

Prvo mjesto na ovoj manje lijepoj listi, (nije lijepo mrziti, zar ne?) svojom je izjavom 'Kardashians su je***i idioti!' definitivno zaslužio Jon Hamm.

Kad malo bolje razmislimo, prvo mjesto s Jonom Hammonm treba podjeliti Michael Buble koji se na svom koncertu obratio publici, 'Molim vas pozdravite Kim Kardashian'. Nastavio je riječima, 'Samo se za******m sa vama, ta k**a ne dolazi na moju pozornicu!' Nema što, on ih uistinu ne voli.

Daniel Craig bio je nešto blaži u svojoj izjavi, 'Pogledajte Kardashians, vrijede milijune! Nakon toga zastanete i pomislite kako je sve sve što trebate učiniti ponašati se kao je***i idiot i netko će vam za to masno platiti'.

Nova igrica Kim Kardashian zaludila je fanove diljem svijeta

I jedna i druga lista tek su kap u moru onih koji svoje mišljenje o sestrama Kardashian javo iznose. Bilo kako bilo, one prodaju ama baš sve. Na kraju krajeva, i vi ste baš zbog njih pročitali ovaj članak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene