Tonči opet u zatvoru, ali...

'Navodno ću vrlo brzo izaći iz zatvora'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

2012. godinu glumac Frane Perišin, osim po glumačkim uspjesima, pamtit će i po tome što je upoznao svoju ljubav, Martu Žeguru. 2013. će početi još većom srećom, rođenjem njihova djeteta.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Odgovara na vaša pitanja Pogledajte ekskluzivni intervju s Tončijem Zlatarom

Dok gledatelji omiljenog im Larinog izbora s nestrpljenjem odbrojavaju dane do povratka serije na male ekrane, popularni Tonči, odnosno Frane Perišin iščekuje rođenje svog trećeg djeteta. Sredinom mjeseca, sinčića će mu roditi zaručnica Marta Žegura. I to je sve, kaže Frane, što javnost može znati o njegovu privatnom životu.

'Ja sam svjestan da je to jedna neminovnost. I pokušavam, razgovarali smo i prije snimanja zaštiti svoju prvatnost koliko god mogu. I mislim da uspjevam poprilično u tome', tvrdi jedan od omiljenih splitskih glumaca.

>> 'Odmah sam znao da će Marta biti majka moga sina'

S obzirom na to da je Marta u visokom stupnju trudnoće par je blagdane dočekao u obiteljskom okruženju. No, nakon odmora Frane se vraća na posao - na set Larinog izbora. Glumac nam otkriva kako pred Tončijem kojeg utjelovljuje stoje novi izazovi.

'Dakle, Tonči će opet završiti u zatvoru. Evo to vam jedino mogu otkriti. Navodno ću vrlo brzo izaći iz zatvora', otkrio je Frane svojim obožavateljima.

Iako je na sceni više od trideset godina, ovaj Splićanin popularnost je stekao upravo ulogom u 'Larinom izboru'.

'Bolje ikad nego nikad', njegov je komentar na tu činjenicu koju ne smatra ironičnom, jer kaže kako televiziju danas ima svako domaćinstvo, dok je kazalište sasvim druga priča. Priznao nam je da je do Larinog izbora odbijao televizijske angažmane

'Krive sudove i krive predrasude sam imao o ovom načinu rada. Radeći već drugu godinu ovaj posao sam shvatio što je to i iskustvo mi je vrlo dragocjeno i dobro mi je došlo', priznaje.

A Franu, kojeg su mediji prozvali hrvatskim Francom Nerom, žene obožavaju. Posebno su slabe na njegove prodorne plave oči i baršunast glas. Pažnja obožavateljica mu godi.

'Mislim da sam sigurno više od 2 tisuće potpisa podjelio u ove dvije godine. Kad smo bili na terenima ruka me zabolila', otkrio je za In magazin.

Perišin se dva puta kandidirao za ravnatelja dubrovačkog teatra koje mu je i matična kuća. Njegov glumački životopis sadrži impozantan popis uloga.

'Došao sam do preko 100 i nešto naslova - oko 70 predstava u Dubrovniku, 30 i nešto većinom Split, tu je bio i Zadar i Šibenik, i Pula i Mostar, Osijek', otkriva nam.

Glumac koji će za koji dan u 52. godini ponovno postati tata unaprijed se raduje svim neprospavanim noćima ispunjenim slatkim dječjim plačem. Baš kao što ga vesele glumački izazovi koji mu predstoje u novim nastavcima Larinog izbora.

Intervju s ovim poznatim glumcem pogledajte u priloženom videu In magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene