444253
444253
444253
444253
444253

ELITNA PROSTITUCIJA Miss Crne Gore javno objavila degutantne poruke

  • , 22.07.2016., 18:44
  • Autor:
  • komentara

Baš kao i Nataša, i naša misica Maja Spahija odmah se javila u komentaru te priznala da je i ona jedna od onih kojoj se javila dotična dama.

 
 
 
 
Nataša Milosavljević (foto: Facebook)
Nataša Milosavljević (foto: Facebook)

Nataša Milosavljević, Miss Crne Gore, odlučila je javno objaviti poruke koje joj stižu u inbox na društvenoj mreži Facebook. Iako se o elitnoj prostituciji ne priča često, čini se da velik broj naših manekenka ima problema s degutantnim porukama i sumnjivim 'ponudama za posao' i to na dnevnoj bazi.

Baš kao i Nataša, i naša misica Maja Spahija odmah se javila u komentaru te priznala da je i ona jedna od onih kojoj se javila dotična dama. Naime, u porukama koje im stižu dotična nudi vikend u Singapuru s klijentom koji živi u Aziji, a spreman je platiti business class avionsku kartu, hotel od pet zvjezdica, restorane, izlaske i zezanciju, a cijena naravno nije problem.

'Nadam se da će i ova 'dama' i sve ostale 'dame' i 'gospoda' shvatiti javnu, jako jasnu poruku i moj stav. Očito da drugačije nije moguće objasniti. Neću otkrivati ime ni broj ovog puta ali što ne znači da neću nastavi li se. Jučer u toku dana dobijem poruku da ima jedna jako dobra ponuda za posao ako sam zainteresirana. Očekujem da je u vezi moga posla kojim se bavim, a to je isključivo i samo modeling. Poruka koja mi stiže, malo je reći užasava me. Spreman je platiti koliko god ti želiš? Ali ja nemam cijenu i ne možete me kupiti. Zatim bussiness klasom se ne vozim, hotele sa 5 zvjezdica ne volim jer bolja je usluga i opuštenije je osoblje u hotelima sa 4*. Misicama koje su bile i koje vode takav život želim puno zdravlja i neka nastave ako ih ispunjava. JA nisam one, a one nikada neće biti JA. Iako ne vjerujem u to što kažete, dok ne vidim svojim očima. Rekoste restorani, izlasci,zezancija? Ni od toga ne patim da moram po svaku cijenu da ručam u skupim restoranima, da izlazim na najbolja mjesta. Evo baš večeras planiram da izađem u jedan lokal, a nije u Singapuru već u mom gradu. Ali bit će mi kao da sam u najboljem lokalu na najboljoj destinaciji jer ću biti okružena prijateljima, normalnim ljudima a ne polusvijetom kao te vaše', napisala je Nataša, a u komentarima se javila i Maja Spahija, Miss Hrvatske 2015.

'Meni dotična A.L. šalje iste poruke već danima. Sad zamisli koliko ima naivnih cura koje bi pristale na ovo. Užas'.

Pogledajte i seksi fotografiju voditeljice koja je srušila Instagram.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se