445406
445406
445406
445406
445406

Domaći par ne skriva sreću - objavili ljubav i uživaju!

  • , 03.08.2016., 12:21
  • Autor:
  • komentara

Nataša Janjić i Samir Šećerkadić nakon svih su obaveza pronašli vremena jedno za drugo i sad uživaju u ljetu.

 
 
 
 
Nataša Janjić i Samir Šećerkadić (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)
Nataša Janjić i Samir Šećerkadić (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Nakon puno šuškanja i nagađanja, Nataša Janjić i Samir Šećerkadić potvrdili su svoju vezu.

Protekli su tjedana proveli puno vremena razdvojeni - Nataša je radila na novoj seriji, Samir je bio u Dubrovniku zbog svog novootvorenog concept storea - a sada su odlučili ostaviti sve sa strane i uživati u ljetu.

Nataša Janjić i Samir Šećerkadić (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Nataša je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju iz Dubrovnika na kojoj zaljubljeni par uživa u društvu prijatelja među kojima su i Goran Navojec Perica Martinović.

 

 

Nama je najljepse! #samobitno #winetasting #lovelife #friends #gorannavojecsesakrio #pericamartinovic

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

Novi se par pojavio i na otvorenju izložbi fotografija Mare Bratoš i Dejana Stokića u Lazaretima.

Nataša Janjić i Samir Šećerkadić (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se