U svijetu glamura

Hrvatica u Hollywoodu - Upoznajte Nataliju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica i model Natalija Ugrina svoje snove polako, ali sigurno ostvaruje u Hollywoodu.

Naime, nakon završenog studija Međunarodne ekonomije na Sveučilistu La Sapienza u Rimu,  Natalija je odlučila otići preko oceana  u  Los Angeles,  gdje je  i diplomirala  na  prestižnom  studiju  UCLA  te je tamo nastavila svoju karijeru.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio začajan zagađivač Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji

Tijekom svog dvogodišnjeg  boravka u Hollywoodu nosila je brojne revije poznatih dizajnera, nastupila u TV emisijama, snimila editorijale za poznate modne kuće,  reklamu za Bud light, ULC luksuzne limuzine, Mondo Guey…i brojne druge  koje  se  prikazuju  u SAD, Meksiku i Španjolskoj.

Pojavila se u nekoliko glazbenih spotova s velikim uspjehom. Jedan od zanimljivijih je za Davida  Faustina koji je iz uloge Bud Bundya  u  seriji  “Bračne vode” prešao u glazbene vode.

Natalija je ostvarila  i zapaženu   filmsku ulogu Lene u filmu “Caravaggio and my mother the pope”, Marie u “Blue Sand” te  filmu “Crown point”  u kojem glumi  Ariannu,  a  s kojim će sudjelovati na filmskim festivalima.

Član je  agencije Media Artist Group u  kojoj  su  također  zvijezde poput  Vivice Fox, Ashanti, Raymonda Cruza, Vanilla Icea. Snimila je i naslovnicu albuma za popularnog   venezuelanskog  glazbenika Sociooa.

Omiljeni je model meksičkog dizajnera Sarmy Reyesa te je s njim nastupila na televizijama TELEMUNDO I UNIVISION.
Natalija je ove godine dobila i pozivnicu za dodjelu nagrade Emmy  i prošetala crvenim tepihom uz hollywoodske zvijezde.
Ponuđeno joj  je više uloga u filmovima i u serijama, a trenutno je prihvatila ulogu u filmu  turskog redatelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene