447729
447729
447729
447729
447729

UBIO JU SUPRUG? Hoće li se napokon riješiti holivudski misterij?

  • , 24.08.2016., 10:52
  • Autor:
  • komentara

Tek sada, 35 godina poslije, patolog je priznao propuste.

 
 
 
 
Natalie Wood (Foto: Getty Images)
Natalie Wood (Foto: Getty Images)

Patolog Thomas Noguchi nedavno je na sudu promijenio iskaz, i tako ponovno uzburkao duhove. Naime, radio je na slučaju utapanja slavne glumice Natalie Wood. Dok je prije više od 30 godina izjavio da je njena smrt nesretni slučaj, danas Thomas kaže: 'Natalie Wood je ubijena'.

Noguchi je 1981. pregledao tijelo glumice, a sada je priznao da je napravio propu ste jer nije htio uzburkati vodu, piše RadarOnline. Nije analizirao uzorke tkiva ispod njenih noktiju, a kojisu mogli otkriti da se Natalie od nekog branila. Glumica je 1981. godine krstarila kraj otoka Catalina, u društvu supruga Roberta Wagnera i glumca Christophera Walkena, s kojim je tada snimala film.

Natalie Wood (Foto: Getty Images)

On o nesreći nikad nije htio govoriti. Tada 51-godišnji Wagner bio je sumnjiv, no oslobođen je sumnji da je ubio suprugu. Tijelo slavne Natalie nasukano na plaži našla je tada obalna straža. U krvi su joj nađeni alkohol i opijati, na rukama masnice, a na obrazu porezotina.

Kapetan broda na kojem se tada ekipa vozila priznao je 2011. da je lagao u prvotnom iskazu. Rekao je kako su se burno svađali - prvo Wagner i Walken, a potom i Wagner i Natalie. Walken je tada već spavao, dok su se Wagner i Wood nastavili svađati. Priznao je potom Wagner svađu s Natalie, ali rekao je da za njenu smrt nije kriv.

Zanimljivo je da je Natalie kao djevojčici navodno ruska vidovnjakinja prorekla slavu i uspjeh, ali ju je i upozorila neka se čuva vode. Upravo zbog toga Natalie se panično bojala vode, što je potaklo dodatnu sumnju da bi se sama otisnula malim čamcem na pučinu.

Natalie Wood jahta(Foto: Getty Images)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se