Seksi diva

Nastup kojim je zgrozila čistunce nije jedini - Ima ih još!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez je jučer imala još jedan nastup o kojem se govorilo. No, on nikako nije jedini! Sjećate se ovog?

Mislite li Jennifer Lopez ima preseksi nastupe?

  • Ne. Njezini nastupi su fenomenalni. Neka takvi i ostanu!
  • Mislim da malo pretjeruje

Ukupno glasova:

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava do zore Gangnam Party zapalio Hemingway!

Lijepa 43-godišnja pjevačica Jennifer Lopez pod svaku cijenu želi biti u centru pažnje. Dokazuje to iznova i svojim nastupima koji su redom - veoma seksi!

Jennifer je jučer nastupila na koncertu 'Chime for Change' u sklopu projekta kojim se želi osvijestiti ljude o problemu edukacije žena, zdravstvene skrbi te prava mladih djevojaka i žena diljem svijeta.



Jennifer je za tu priliku odjenula svoj standardno seksi kostim. I, naravno, opet bila u centru pažnje svih koji su pratili ovaj koncert na kojem su nastupila i ostala velika glazbena imena.

>> Izazvala 'lavinu' kritika: Zar su i djeca vidjela ovo?

No koliko je J.Lo jedinstvena po svojim seksi nastupima najbolje pokazuju oni sami. Podsjećamo vas na neke od njezinih najseksi nastupa dosad.

1. Jedan od posljednjih nastupa svakako je onaj prošlotjedni u showu 'Britain's Got Talent' zbog kojeg je Jennifer prozvana. Najveća joj je kritika bila ta što reality show prije svega gledaju djeca pa 43-godišnja Jennifer ispada loš uzor. Eksplicitna plesna točka i minijaturni triko jedva je pokrio sve dijelove tijela slavne pjevačice, a nakon nastupa publika na Twitteru je počela protestirati kako je njezin nastup u najmanju ruku bio neprimjeren.



2. Na proglašenju pobjednika showa 'American Idol' prošle godine, Jennifer je na pozornici izvela pjesmu 'Going In', a na sceni su joj se pridružili dečki iz Puerto Rica Wisin & Yandel. U fantastičnom kostimu obasipanom cirkonima, Lopez je pokazala čvrste trbušne mišiće i hipnotizirajuće plesne pokrete.



3. Latino diva imala je prošle godine još jedan nastup u showu 'American Idol' u kojem je bila i članica žirija, kad joj se na pozornici pridružio mlađahni dečko Casper. Par je na pozornici zavodljivo zaplesao, a Casper nije mogao skinuti ruke sa svoje odabranice. I tada su joj mnogi zamjerili uski kombinezon i njezin nastup nazvali neprimjerenim.



4. No jedan od možda najupečatljivijih nastupa latino dive svakako je bio onaj na dodjeli Američkih glazbenih nagrada. Jennifer je s reperom Pitbullom izvela nastup koji je također postao meta komentiranja.

Izgleda kako J.Lo voli da se o njoj priča. Ili je, pak suprotno, za komentare uopće nije briga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene