Neposlušan outfit

Nastup koji će se sigurno pamtiti - Maji haljina stvarala probleme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski hit mjuzikl 'Footloose' sinoć je izveden u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića. A zvijezda koja je definitivno najjače zasjala bila je pjevačica Maja Šuput.

Maja Šuput je sinoć imala veoma uzbudljivu večer - nastupila je u mjuziklu Footloose, što je ujedno bio i njezin prvi glumački angažman.

O uzbuđenju koje je osjećala prije ovog nastupa Maja je redovito obavještavala svoje prijatelje putem društvenih mreža, a sinoć ih je imala na svojoj strani, u dvorani, tijekom i nakon nastupa.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Tko bi skinuo pogled sa seksi Maje Šuput?!

Podršku su joj, osim prijatelja i velikog broja obožavatelja, došli dati i oni najmiliji - roditelji, koji su bili ponosni na svoju djevojčicu.

Maja je sinoć zablistala u nekoliko modnih kombinacija, uključujući pojavljivanje na pozornici, ali i izvan nje. A upravo se na pozornici dogodila sitna nezgoda s neposlušnom haljinom koja nikako nije htjela stajati čvrsto u području Majinih grudi pa se moglo vidjeti i više nego što je bilo predviđeno.

No, neposlušna haljina nije pokvarila cjelokupni dojam mjuzikla već ga samo dodatno 'začinila' tako da je Maja vjerojatno veoma ponosna na svoj glumački debi, s kojim se pohvalila i na Instagramu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene