Večer mode

Nasmijana Anica blistala na dan velike objave za njezinu obitelj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate domaće ljepotice okupile su se sinoć na prvom danu Fashion.hr-a i to na reviji jedne od omiljenih domaćih dizajnerica - Aleksandre Dojčinović.

Anica Kovač blistala je sinoć u elegantnoj crnoj haljini koja je savršeno pristajala njezinoj vitkoj figuri. 35-godišnja majka troje djece i supruga Roberta Kovača imala je jučer puno razloga za slavlje. Naime, Robertov brat Niko Kovač postao je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije koju će braća voditi zajdno upravo kao što su do sada vodili selekciju do 21 godine.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Tri ljepotice! Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

>> Anica o Niki i Robertu - 'Njih dvoje u paketu su jednostavno savršeni'

No, nije blistala samo Anica. Sve su oči bile uperene u kraljicu estrade, Severinu Vučković, kad se pojavila s krunom na glavi. Uvijek lijepa i dotjerana pjevačica, ni ovog puta nije razočarala svojim izdanjem, a kruna joj je, naravno, savršeno pristajala.

Glumica Judita Franković rado je pozirala fotografima u svom originalnom večernjem izdanju na kojeg je bila veoma ponosna. Osmijeh od uha do uha krasio je ovo lijepo lice koje ćemo uskoro moći vidjeti u spotu Psihomodo popa za njihov novi singl 'Dona' u kojem Judita ima ulogu fatalne cirkusantice.

Uvijek lijepa i dotjerana plavuša, glumica Mila Elegović, uživala je obasuta pažnjom na prvoj večeri Fashion.hr-a te se nauživala modnih noviteta Aleksandre Dojčinović.

Jednako kao i ona, prekrasne odjevne kombinacije nedvojbeno su oduševile još jednu ljubiteljicu mode - Lejlu Filipović, koja je svojim izdanjem privukla mnogo pažnje. Uska zelena haljina otkrila je mnogo više njezine kože no što Lejla inače pokazuje.

Frizura i cjelokupan styling odlično su zaokruženi tako da je lijepa Lejla bila jedna od rado viđenih gošći sinoćnjeg Fashion.hr-a.

Koja vam je od ovih dama najljepše odjevena?

  • Anica Kovač
  • Severina
  • Judita Franković
  • Mila Elegović
  • Lejla Filipović

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene