Zvijezda kolabirala?

Brad je Angie pronašao na podu - 'Iscrpljena je, previše radi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biti svjetska zvijezda i humanitarka nije nimalo lako, posebno ako te kod kuće još čeka šestero djece. Sve to je izgleda bilo previše Angelini Jolie.

Angelina Jolie zadnjih nekoliko tjedana aktivno obilazi ratom pogođena područja, posjećuje žene koje su pretrpjele zlostavljanja, pomaže djeci, gradi škole... sve to je izgleda bilo previše za slavnu Angelinu. National Enquirer piše kako je zvijezda kolabirala, a navodno ju je na podu pronašao Brad Pitt koji je potresen vikao kako je 'humanitarni rad ubija'!

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Kako piše National Enquirer, Angelina je bila iscrpljena nakon puta u Kongo, a Brad ju je pronašao sklupčanu na podu u kupaonici. Kada se iz Konga vratila u Los Angeles, Angelina je Bradu priznala kako se ne osjeća najbolje, a on joj je savjetovao kako 'joj treba dulji odmor, da radi previše'.

>> Nije se htjela hvaliti bogatstvom, Brad joj je darovao još jedan prsten

Što se stvarno dogodilo, nije poznato, no Angelina Jolie se popodne pojavila na okupljanju G8 ministara u Londonu (G8 označava najbogatije zemlje svijeta Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Velika Britanija, SAD, Kanada, Rusija) i izgledala je ozbiljno za politički događaj.

Za tu je priliku odabrala konzervativni izgled; crni kostim je uparila s perlama i bež cipelama, a malo šminke na licu nije ni pokušavala sakriti bore.

U kojem god izdanju bila, Angelina i dalje plijeni pažnju gdje god se pojavi. Njezin osmijeh govori - sve je u redu, 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene