Khloe i Lamar

Na strani supruge, 'popljuvao' oca: 'Dao mi je jedino svoje demone'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drame i kod šire obitelji Kardashian nema kraja. Sada se napokon oglasio i košarkaš Lamar Odom, suprug Khloe Kardashian.

I dok se Lamar Odom bori s ovisnošću i želi zadržati svoj brak s Khloe Kardashian, njegov otac otkriva prljave detalje američkoj javnosti – 'popljuvao' je cijelu obitelj Kardashian izjavivši kako je to obitelj porno zvijezda te kako bi njegovom sinu bilo bolje da nije dio njih.

'Netko mora napokon progovoriti, a to ću biti ja. Jednostavno je, povukli su mog sina do dna. Moj se sin ne drogira, a Kardashiane nije briga za njega, nego kako će to utjecati na njihov brand. Volio bih da se nikad nije oženio s Khloe, ona samo želi sve kontrolirati, sve su Kardashianke takve', izjavio je Joe Lamar.

Pogledaj i ovo Lamar Odom (Foto: Profimedia) Iz krajnosti u krajnost Ovisnost i prostitutke su prošlost: Spavao je s 2000 žena, a sad apstinira od seksa prije novog braka

>> Kakav razvod? E sada su opet u fokusu slavne obline Kardashian!

Lamar na sve to nije mogao šutiti, pa se napokon progovorio na Twitteru i stao na stranu obitelji svoje supruge. 'Neću dopustiti ovom čovjeku niti bilo kome drugom da tako priča. Ovaj čovjek nikad nije bio tu kad sam ga trebao, odgojile su me mama, baka i Queens. On nikad nije bio obitelj kao Kardashiani. Taj čovjek nije ni bio pozvan na moje vjenčanje i nikad nije upoznao nikog od njih. Njegovi demoni su jedino što mi je on pružao. Svi ostali o kojima priča pružili su mi podršku kroz ovo teško razdoblje. Pričajte o meni što želite, ali izostavite iz takvih priča one koji su me samo voljeli i podržavali', kratak i odrješit je bio Lamar.

Drami tu nije kraj, a iako se šuška o rastavi Lamara i Khloe, ona još uvijek nije konačna iako je ona na svojem Instagram profilu maknula njegovo prezime.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene