Pogledajte fotku

Napali je zbog golišave reklame: 'Ovo izgleda kao silovanje!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ova žena izgleda krhko i bespomoćno, to baš i nije najbolja slika koju treba odaslati u svijet', stoji u jednom komentaru.

Elle Macpherson tijekom ovog vikenda se udala, ali manekenka nije mogla u potpunosti uživati u svojoj sreći jer su je mediji napali zbog reklame 'Blue Shoes'.

>> Lijepa Elle Macpherson više nije slobodna - Udala se za milijardera!

Pogledaj i ovo Elle Macpherson - 1 Poznata ''The Body''! Jedna od najslavnijih svjetskih manekenki pohvalila se fotkama s ljetovanja iz Dubrovnika koji je posjetila s važnom muškom osobom!

Riječ je o kontroverznoj reklami snimljenoj 2004. godine koja je osvanula na Twitteru. U toj reklami Elle glumi slabu, bespomoćnu ženicu seksi odjevenu samo u donje rublje koja leži na podu, piše Huffington Post.

'Ova žena izgleda krhko i bespomoćno, to baš i nije najbolja slika koju treba odaslati u svijet', stoji u jednom komentaru.

'Ova slika je sve ono što žene ne bi trebale biti, pa što su si oni mislili dok su snimali ovaj spot?!', stoji u drugom komentaru.

Iako je prošlo gotovo desetljeće otkako je fotografija  snimljena, brojni Twitteraši proglasili su je uznemirujućem te čak smatraju da aludira na silovanje. Što vi mislite?

 

Mislite li da je reklama Elle Macpherson neprimjerena?

  • Apsolutno!
  • Nikako, ne vidim ništa sporno

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene