Vikend Sv.Patrika

Slavni tata pokazao mišićavo tijelo na plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni hollywoodski par voli provoditi svoje slobodno vrijeme na plaži sa svojom djecom. Glamur je možda oko njih, no oni vole jednostavan život 'običnih' smrtnika.

Hollywoodski par Naomi Watts i Liev Schreiber proveli su sunčani dan na plaži u Los Angelesu zajedno sa sinovima Alexanderom i Samuelom. Bio je to pravi odmor za poznatu obitelj taman prije samog praznika irskog zaštitnika Svetog Patrika.

Pogledaj i ovo Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Sve su iznenadili Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece

I dok je Naomi skrivala svoju blijedu put od sunca, njezin suprug pokazao je svoje mišićavo čvrsto tijelo – paparazzi su ih naravno pratili su stopu.

Gdje je krenulo po zlu? - Kraljica srca, Lady Di, je prikazana kao bezveznjača!

'Naš obiteljski život je dobar, Liev je odličan tata, ali kao i u svakoj obitelji i mi imamo svoje svađe, a veza izmađu dvoje uspješnih ljudi koji stalno putuju zahtjeva mnogo truda. Nije nam baš sve ružičasto', rekla je nedavno slavna glumica o svojem braku. No s obzirom da je danas jako teško održati vezu, a kamo li tek u Hollywoodu, Liev i Naomi pravi su primjer da je moguće imati dobar odnos.

Slavna glumica prošle je godine bila i u Hrvatskoj gdje je snimala scene za film o princezi Diani.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene