I dalje osvaja

Sa 16 godina nije ni slutila da je očekuje ovakva karijera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Naomi Campbell se nije puno promijenila. Mladolikim izgledom i dalje osvaja modne piste.

Naomi Campbell, poznatija kao 'Crna pantera' i dalje oduševljava svojim izgledom.Iako je prošlu nedjelju proslavila svoj 46. rođendan, jedna od najpoznatijih manekenki pokazala je kako i dalje osvaja modne piste svojim izgledom koji se baš i nije puno promijenio. Kako bi se njezini fanovi, ali vjerojatno i ona sama, prisjetili kako je izgledala prije točno 30 godina, slavna manekenka na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s početka karijere.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

Na fotografiji ima svega 16 godina, ali njena poza pred objektivom fotoaparata dala je naslutiti kako će mlada Naomi postati poznata cijelom svijetu. Uz to, Naomi je dokazala kako na modnu pistu mogu zakoračiti i tamnopute ljepotice, što je u ono doba zapravo bila prava revolucija.

 

#and so it began ... #stevenmeisel @carlynecerfdedudzeele #sweetsixteen #unconditionallove #family #love #forever #nyc @oribecanales @narsissist

A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene