Seksi i uspješni

NOVI SUPERPAR? Naomi Campbell i Lenny Kravitz nerazdvojni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako lijepa Naomi Campbell i markantni Lenny Kravitz uživaju u zajedničkom društvu, a pjevač je i uhvaćen kako ljubi bivšeg supermodela.

Bivši supermodel Naomi Campbell nedavno je objavila knjigu, a na lansiranju i potpisivanju knjige jednostavno nazvane 'Naomi' našla su se mnogobrojna slavna imena poput Kim Kardashian, Gigi Hadid, Kelly Rowland, P. Diddy i Ashlee Simpson.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

No, najviše pažnje je privukao pjevač Lenny Kravitz koji je fotografiran kako ljubi rame slavne manekenke dok ona potpisuje svoju biografiju. Nekoliko sati nakon toga, Kravitz i Campbell viđeni su kako zajedno izlaze iz jednog restorana u kojem je Gigi Hadid slavila svoj 21. rođendan. Njihova prisnost tako je pokrenula glasine kako je na pomolu novi holivudski superpar.

Slavni pjevač i prekrasni model iza sebe imaju velik broj veza, ali trenutno su oboje sami. Uvijek neodoljivi Kravitz iz braka s glumicom Lisom Bonet ima kćer Zoe. Par se rastao 1993., a on je nakon toga neko vrijeme bio u vezi s francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis. Početkom 2000-ih bio je i zaručen za Adrianu Limu.

Campbell se nikada nije udavala. Krajem 1980-ih bila je u vezi s boksačem Mikeom Tysonom, a početkom 1990-ih s glumcem Robertom De Nirom. Prvi put se zaručila za basista grupe U2, Adama Claytona, a drugi put za talijanskom biznismena Flavija Briatorea. U vezi s ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom bila je pet godina, a par je prekinuo 2013.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene