Legendarno TV lice

Naljutio šefove: Tko je nasljednik Jay Lena?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miljenik publike, ali više ne i svojih šefova s NBC-a. Jay Leno će izgleda biti smijenjen!

Večernji show s Jay Lenom jedan je od najpopularnijih showova u Americi. Leno je ugostio mnoge zvijezde, a poseban je bio i po svojim monolozima u kojima je često ismijavao politiku kuće te je redovito provocirao vrh TV mreže NBC.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaboravljeni par Bili su u vezi samo mjesec dana, ali sve su demantirali jer im romansa nije uspjela

Šefovi su Lena zamolili da ne radi incidente, no on ih nije poslušao. 'Znate cijelu legendu o svetom Patricku, zar ne? Sveti Patrick skupio je sve zmije iz Irske, a onda su te zmije došle u Sjedinjene Države i postale šefovi NBC-ja', Lenova je šala od ponedjeljka. u svojoj emisiji u ponedjeljak, sljedeći dan se našalio sa Srpkinjom koja ima rijetku bolest zbog koje sve vidi naopačke. 'Nije li to ludo. To je nevjerojatno. Ona sve vidi naopako. Zapravo, ona vidi da je NBC na vrhu po gledanosti!'

>>  'Reprizirao' vrući poljubac: 'Osjetio sam nešto!'

Izgleda da su šale dozlogrdile vrhu NBC-a koji je jučer potvrdio da kreira novi studio za Jimmyja Fallona u New Yorku koji bi trebao zamijeniti Lena. Prvi put su to probali s Conanom O'Brienom, no bilo je bezuspješno jer je ovaj ubrzo otišao s NBC-a i otišao na TV mrežu TBS – taj ih je transfer koštao 45 milijuna dolara.

Lenu službeno ističe ugovor za 'Tonight' show u rujnu 2014. Hollywood Reporter piše kako je Fallon kontaktirao Lena kako bi izgladio skandal, no navodno nije prošlo prema planu. Koja je budućnost večernjih showova, vidjet ćemo uskoro.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene