Ne opet!

Nakon što je dvaput 'zabrljao, sad je pazio gdje stavlja ruke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni koji donedavno nisu nikad čuli za Robina Thickea, posljednjih dana su ga itekako dobro upoznali. A evo i još malo informacija o njegovom životu.

36-godišnji američko-kanadski pjevač, tekstopisac i glumac, Robin Thicke, široj javnosti poznat je po hitu 'Blurred Lines', a još šira javnost ga je upoznala tijekom provokativnog nastupa Miley Cyrus na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards prošlog tjedna.

Robin je, naime, bio na pozornici tijekom njezina nastupa i imao priliku biti objekt njezina 'djelovanja'.

Iako 'sudionik' u Mileyinoj koreografiji, Robin nije toliko prozivan zbog provokativnog nastupa, koliko zbog onog što je uslijedilo kasnije, na afterpartiju, kad je tijekom poziranja s jednom studenticom postalo očito da ju je zgrabio za stražnjicu.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni par na dejtu Tko bi varao uz ovako seksi suprugu?!

>> Nakon incidenta sa studenticom podijelio obiteljsku fotografiju

No, izgleda kako to nema nikakvog utjecaja na njegov privatni život jer je nekoliko dana nakon svega snimljen na ljetovanju sa suprugom Paulom i 3-godišnjim sinom.

Jučer je uživao u zabavi na bazenu na Bel Aireu, sa sinom se spuštao niz tobogan, pjevao i plesao te opet pozirao s obožavateljicama. No, ovog je puta pazio gdje stavlja ruke.

Robin i supruga Paula Patton su zajedno gotovo 20 godina. Počeli su se viđati kad je on imao 16 godina. Sudbonosno 'da' izrekli su 2005. godine, a 2010. na svijet je stigao njihov sin Julian Fuego Thicke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene