Umrla u snu

Nakon smrti slavne glumice bivši muž tvrdi: Za sve je kriv novi dečko!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Zvala me 22 puta jer je htjela pobjeći od njega', tvrdi bivši suprug Lise Robin Kelly.

Nakon što je ovog tjedna glumica Lisa Robin Kelly preminula u snu tijekom boravka u klinici za odvikavanje, bivši suprug Robert Gilliam i njezin dečko međusobno se okrivljuju za tragediju.

>> Cure detalji o smrti zvijezde 'Ludih 70-ih': Ruke su joj bile pune uboda igle

Pogledaj i ovo Georgia Engel (Foto: Profimedia) U 70. godini Preminula omiljena glumica iz "Svi vole Raymonda": Georgia Engel zabavljala je generacije gledatelja

Naime, prvo je dečko, koji je i dalje anoniman, izjavio kako se glumica odala alkoholu jer se nije mogla nositi s propalim brakom koji je okončan prije nekoliko mjeseci.

No, sad se i Gillam oglasio. 'Zvala me 22 puta jer je htjela pobjeći od njega', tvrdi bivši suprug te dodaje kako joj je ponudio svoju pomoć. Imao je samo jedan uvjet - da se prijavi u kliniku za odvikavanje bliže Sjevernoj Karolini gdje su živjeli dok su bili zajedno. Ona je navodno pristala na to, ali je preminula prije nego se plan počeo realizirati.

Podsjetimo, Lisa i Gillam su se rastali nakon što su imali nekoliko fizičkih sukoba te ih je privodila i policija, a Gillam je prošlog mjeseca okrivljen na sudu jer je pretukao Lisu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene