Vole golišavost

Nakon revije donjeg rublja, pojavile se na zabavi redom bez - grudnjaka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove ljepotice zarađuju milijune zahvaljujući donjem rublju, no kad nisu na poslu - i ne vole ga baš nositi!

Prava poslastica za oči odigrala se sinoć u New Yorku. Večer mode i ljepote - tako bi se mogao nazvati 18. po redu Victoria's Secret Fashion Show u sklopu kojega su modnom pistom prošetale neke od najljepših žena na svijetu.

Candice Swanepoel nosila je ove godine grudnjak vrijedan 10 milijuna dolara, čime joj je ukazana čast koju svake godine dobije jedna od ljepotica. No, za njezinom ljepotom i atraktivnošću nisu zaostajale ni ostale njezine kolegice.

Pogledaj i ovo Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 3 Revija Victoria's Secreta Najseksi revija na svijetu: Grudnjak od dva milijuna dolara i ljepotice povratnice

>> Ima li ljepšeg prizora? Pravi je mamac za žene i muškarce!

A jednako kao i na modnoj pisti, anđelice su zasjale i na partyju održanom nakon revije u njujorškom klubu TAO Downtown.

Kao što je naglasak tijekom revije bio na njezinim grudima koje je krasio multimilijunski grudnjak, Candice je tako pažnju na partiju svakako plijenila opet grudima koje su bile jedva prikrivene minijaturnom haljinicom.

I nije bila jedini takav primjer. Gotovo sve ljepotice vole nositi kratko i pokazivati svoja savršena tijela. Njihova izdanja nakon revije pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene