'Rock' kao Superman

Nakon operacije probudio se jači nego ikad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glumac i hrvač Dwayne Johnson hitno je morao na operaciju, no na sreću brzo se oporavio što je i pokazao svojim pratiteljima na Twitteru.

Glumac i hrvač Dwayne Johnson poznatiji kao The Rock, u ponedjeljak je podvrgnut hitnoj operaciji trbuha. 40-godišnji Dwayne pretrpio je teže ozljede trbušnog zida i mišića tijekom turnira WrestleMania boreći se protiv prvaka WWE-a Johna Cene.

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Počivao u miru Preminuo legendarni hrvač Rocky Johnson, otac poznatog holivudskog snagatora The Rocka

Glumac je nakon operacijena Twitteru objavio svoju fotografiju snimljenu na bolničkom krevetu – poput pravo Supermana poručio je kako je operacije prošla uspješno! 'Bio sam kod dr. Whoa koji je morao moje unutarnje organe gurnuti natrag kroz napuknuće u abdomenu. Pomalo je romantično', napisao je glumac na Twitteru.

>> 'Jedva čekam da počnemo snimati u Hrvatskoj'

Zvijezda filmova 'Kralj škorpiona' i 'Brzi i žestoki 5' zbog operacije je propustio premijeru svog novog filma 'Pain&Gain' u kojem glumi s Markom Wahlbergom. Njegov glasnogovornik otkrio je da glumca sada čeka oporavak kod kuće. Sudeći po fotografiji iz bolničkog kreveta, nitko mu ništa ne može. Nakon ovog filma, Dwayne je najavio i snimanje Herkula u Dubrovniku koje se željno očekuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene