Bio u induciranoj komi?

Nakon niza moždanih udara poručio: 'Hvala vam, dobro sam!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fanovi mogu odahnuti,njihova omiljena zvijezda osjeća se dobro.

Američki reper Lil Wayne poručio je na Twitteru da se 'dobro osjeća' a internetska stranica TMZ.com, specijalizirana za novosti iz svijeta slavnih, objavila je da je u 'kritičnom'stanju primljen u bolnicu zbog više pretrpljenih moždanih udara.

Pogledaj i ovo showbuzz Pozlilo mu Hitno hospitaliziran: Zbog repera prizemljili avion!

'Pozdrav svima, dobro se osjećam, hvala vam na molitvi i na ljubavi', rekao je reper pošto je TMZ.com napisao da je pjevač u induciranoj komi.

>> Hitno hospitaliziran: Zbog repera prizemljili avion!

TMZ.com piše da je tridesetogodišnji Wayne u utorak primljen u bolnicu Cedars Sinau u Los Angelesu zbog nekoliko moždanih udara. U srijedu je bio otpušten, ali je nekoliko sati poslije opet hitno prevezen onamo i njegove stanje nije ništa bolje, navodi TMZ pozivajući se na bolničke izvore.
Lil Wayne, dobitnik četiriju Grammyja u 2008., u rujnu je premašio legendarnog rokera Elvisa Presleyja u broju ulazaka na Top 100, tjednu Billboardovu ljestvicu najprodavanijih glazbenih naslova.

Zahvaljujući sudjelovanju u novoj skladbi repera Gamea 'Celebration', Lil Wayne je - kombinirajući svoje vlastite skladbe i one u kojima gostuje na singlovima drugih autora - zabilježio 109 singlova na Billboardovoj listi 'Hot 100', piše časopis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene