mlada zvijezda

UKRALA SHOW Svi su poludjeli za zgodnom plavušom – Tko je Tori?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su održane MTV VMA nagrade, svi su počeli pričati o lijepoj glazbenici koja je svoje osvojila svojim nastupom uživo. Njezino vrijeme je došlo!

Iako nerijetko izgleda kao da glazbenici upiju preko noći, izda toga se kriju i godine rada. Tako je bilo i s mladom američkom glazbenicom Tori Kelly iz Kalifornije koja je nastupala na MTV VMA dodjeli nagrada proteklog vikenda i sve oduševila svojom pjesmom 'Should've Been Us'i svojim nastupom.

Pogledaj i ovo showbuzz rapsodija u ružičastom Dobio nagradu za spot kojim je otkrio da je u vezi s lijepom glumicom pa iznenadio sve zanimljivom kreacijom

Dodijeljene ovogodišnje MTV VMA nagrade – ovo su nastupi za pamćenje

22-godišnja glazbenica pokrenula je svoju karijeru nakon što je jedan svoj video objavila na Youtubeu još 2006. i osvojila simpatije publike. Godinama se mučila da postane poznata i priznata, a 2004. Je čak i pobjedila na Talent showu no nakon toga se na kratko povukla, a svoju je publiku osvojila na društvenim mrežama.

 

performing on the @latelateshow tonight! tune innnnn

A photo posted by Tori Kelly (@torikelly) on


Njezini glazbeni utjecaji su Jeff Buckley, Lauryn Hill i Jill Scott, a njezina karijera je dobila novi uzlet kada ju je preuzeo menadžer Scooter Braun koji je otkrio i Justina Biebera na YouTubeu.

 

Tori je prije par mjeseci objavila album 'Unbreakable Smile', a njezin singl 'Nobody Love' našla se i na Billboard pop listi.

Prepoznatljiva po svojim velikim plavim kovrčama i po glasovnim mogućnostima, Tori je osvojila i na tisuće novih obožavatelja nakon nastupa na MTV-u. Mnogi su složni kako je upravo ona ukrala show i od mnogo većih imena, a ako već niste pogledajte njezin nastup koji ju je njezinu karijeru lansirao u novu fazu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene