Zvijezda Beverly Hillsa

Nakon četvero djece ponosno pozirala u bikiniju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerojatno je se mnogi sjećaju kao Donne iz hit serije 'Beverly Hills 90210', no to je davno iza nje. Ona je sada prije svega mama!

Bivša zvijezda Beverly Hillsa Tori Spelling pozirala je za Us magazine, te otkrila svoju liniju nakon čak četvero djece!

Pogledaj i ovo Tori Spelling - 4 nekad velika zvijezda Odrasla je u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu, ali zadnji prizori prikaz su njezina života nakon što je s vrha pala na dno

U bikiniju s osmijehom na licu, te u ruci sa svojim najmlađim djetetom i kćerkicom iza nje, Tori je pokazala zavidnu liniju i otkrila tajnu izgleda nakon što se u zadnjoj trudnoći udebljala oko 23 kilograma!

>> Objavila snimku s poroda: 'Ovo su najsretniji trenuci našeg života'

Ona i suprug Dean McDermott imaju zajedno četvero djece, a najmlađi Finn je stigao na svijet prošle godine. Tori kaže da je najviše kilograma izgubila u šetnjama i igri s a6-godišnjim Liamom i 4-godišnjom Stellom. 'Još uvijek ne mogu raditi trbušnjake, pa sam se usmjerila na zdravu hranu i kardio vježba', kaže Tori koja je zdanje dijete rodila pute carskog reza koji je skoro završio kobno. Na sreću, na i beba su u redu, a bivša glumica se potpuno posvetila svojoj ulozi kućanice.

'Doktor mi je zato preporučio plivanje, tako da u tome uživam', rekla je Tori koja nije toliko opsjednuta izgledom, a priznaje kako joj je njezino tijelo bilo najljepše dok je bila trudna. 'Volim biti trudna. Ja sam jedna od onih ludih žema. To je stvarno prekrasno', poručila je sretna mama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene