Opet?!

Nakon 7 godina - Angie opet staje Jenn 'na žulj'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najprije je Angelina Jolie prije sedam godina ukrala glumici Jennifer Aniston voljenog čovjeka, Brada Pitta, a sad i omiljeni hotel, njezino svojevrsno hollywoodsko utočište.

Angelina Jolie i Brad Pitt odsjeli su u utorak na srijedu u omiljenom hotelu Jennifer Aniston - Sunset Toweru.

No, da stvar bude zanimljivija, Angelina je tražila da odsjednu u apartmanu u kojem redovito odsjeda Jenn, a koji stoji 2,500 dolara za noć.

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

>> Mišići rezervirani samo za jednu ženu

Iako par redovito, kad se odluči odmoriti od djece, odsjeda u hotelima Four Seasons i Hotel Bel Air, a sve detalje dogovara Brad, ovog puta je Angelina uzela stvar u svoje ruke i odlučila rezervirati hotel i apartman u kojem je često boravila Anistonica.

Jennifer je taj hotel i apartman poput doma. U njemu je zajedno sa zaručnikom Justin Therouxom živjela tri mjeseca dok je kupovala dom na Bel Aireu.

44-godišnja glumica tamo se posve udomaćila, a i s osobljem je veoma bliska tako da je jednom konobaru dala i ulogu u svom filmu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene