Na sudu

Nakon 14 godina slavni glumac suočit će se s ubojicom svoje bivše djevojke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac na sudu će svjedočiti protiv ubojice svoje bivše djevojke...

Slavni glumac Ashton Kutcher svjedočit će protiv serijskog ubojice Michaela Gargiula koji je 2001. ubio njegovu tadašnju djevojku Ashley Ellerin. Policija je nedavno pronašla dokaze koji bi ga lako mogli strpati u zatvor.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Mila Kunis Je li im trebalo to? Od omiljenog para preko noći su postali najomraženiji, a svemu je krivo jedno pismo: "Svjesni smo boli koju su..."

Procurila prva fotografija kćeri Mile Kunis i Ashtona Kutchera

Ellerin je bila samo jedna od Gargiulovih žrtava, a ubio ju je kad je imala samo 22 godine. Te kobne večeri Ashton i Ashley trebali su zajedno gledati dodjelu Grammyja kod prijatelja, no glumac joj je rekao neka ne dolazi, već da ga čeka kod kuće. Te večeri Gargiulo ju je ubio, a Ashton je kasnije rekao detektivima da ju je dvaput zvao tijekom noći, no nije se javljala. Mislio je da je stvar u lošem signalu pa se odvezao do njezine kuće, no nitko mu nije otvarao vrata. Vidio je neke crvene mrlje, no pomislio je da se radi o crvenom vinu te da je pila jer se ljutila na njega pa je otišao, piše Daily Mail.

Ashleyno tijelo sljedećeg je jutra otkrila njezina cimerica, a pronašla ju je nasmrt izbodenu. Kutcherova izjava mogla bi biti presudna u svjedočenju protiv serijskog ubojice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene