Bizarni nastupi

VIDEO Trenuci koji su obilježili američku TV povijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kroz njegov show 'prošetale' su brojne hollywoodske zvijezde, a neke su svojim izjavama i ponašanjem ušle u televizijsku povijest.

Protekli tjedan, legendarni američki voditelj David Letterman nakon 33 godine, oprostio se od televizije i otišao u mirovinu. Kroz njegov 'Late Show' prodefilirale su zaista najveće svjetske zvijezde koje su pred Lettermanom otvarale dušu i i cijenjenom voditelju davale prave ekskluzive.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Televizijska legenda povlači se s malih ekrana

No, neke će zvijezde ostati zapamćene po svojevrsnim ekscesima koje su učinile baš u 'Late Showu'. Tako je Amanda Seyfried nastupila u showu pod utjecajem alkohola i na kraju priznala Lettermanu da je prije showa pila viski kako bi se ohrabrila. Glumica je kasnije priznala kako se alkoholom pokušavala riješiti treme prije javnog nastupa.

Vrlo bizaran nastup kod Lettermana zabilježio je slavni Joaquin Phoenix 2009. godine. Tijekom intervjua najavio je povlačenje iz glume, a rekao je i kako se planira posvetiti svojoj rap karijeri. Glumac se kasnije ispričao za svoj čudan nastup.

Legendarni voditelj oprostio se od televizije 

Zapamćena će ostati i Madonna koja je 1994. u showu opsovala desetak puta, a i Lettermanu se obratila pogrdnim riječima. Pop kraljica godinama nakon toga nije se pojavljivala u showu, sve do 2000. godine.

Drew Barrymore 1995. godine izazvala je opće čuđenje kada je u showu, pred Lettermanom podigla majicu nakon što je saznala da voditelj slavi rođendan. Zanimljivo, Courtney Love napravila je svojevrsni hommage glumici, gostujući gotovo deset godina poslije, kada je učinila identičnu stvar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene