Procijenite sami

Najskandalozniji spotovi svijeta – zabranjeni zbog eksplicitnog sadržaja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malo su pretjerali!

Glazbeni spotovi presudni su za uspjeh neke pjesme. Dobar spor može obilježiti nečiju karijeru, ali isto tako, neki spotovi mogu utjecati i na negativan način. Ovo su neki od spotova koji su svojevremeno bili zabranjeni zbog svog sadržaja.

Svi su opsjednuti VEEELIKIM guzama!

Kanye West – Monster

Single Monster sa Westovog petog albuma 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' iz 2010. Godine nastao je u suradnji nekoliko velikih imena kao što su Bon Iver, Rick Ross, Jay Z i Nicki Minaj. Usprkos tome, spot je zabranjen zbog uznemirujućeg sadržaja kao što su obezglavljeni leševi, promicanja nasilja i mržnje prema ženama.

Nelly - Tip Drill

Iako u većini rap pjesama ima elemenata kao što su oskudno odjevene žene, blještavi nakit, preskupi automobili, opijanje i pušenje trave, slavni reper Nelly ipak je malo pretjerao.
Spot Tip Drill dobio je kritike da na ružan način prikazuje žene kao bezvrijedne seksualne objekte, posebno od strane studenata sa Spellman koledža, nakon svih kontroverzi video je zabranjen na TV-u.

M.I.A. - Sunshowers

Video za pjesmu “Sunshowers” iz 2004. godine britanska ujmetnica M.I.A. snimila je na jugu Indije. Iako su i pjesma i spot dobili pozitivne kritike, pjesmu su pratile brojne kontroverze zbog politički nekorektong teksta. Spot je na kraju zabranjen na MTV-ju, jer umjetnica nije željela cenzurirati pjesmu za televizijsko emitiranje.

Nicki Minaj - Stupid Hoe

Njena guza ponovno je u centru pažnje!

Pjesma "Stupid Hoe" izašla je 2010. godine na njenom drugom albumu. Ovu je pjesmu Nicki posvetila svima onima koji mrze i svima koji su do tada kritizirali njezin rad. Iako je spot pregledan preko 4.8 milijuna puta u prvih 24 sata, video je zabranjen od strane BET mreže (Black Entertainment Television) jer po njihovoj procjeni, šalje negativnu poruku djevojčicama i mladim ženama.

Eminem - White America

Pjesma "White America" izašla je 2002. godine na drugom Eminemovom albumu, a u tekstu govori o gorućim temama, poput rasnog pitanja i masakra u srednjoj školi Columbine. Također u pjesmi govori o svom utjecaju na klince iz predgrađa. Spot je zabranjen na MTV-ju zbog scene u kojoj slavni reper cijepa američki ustav.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene