Na sladoledu

Najseksi baka Balkana: Nakon kluba, druženje s unukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica Neda Ukraden i dalje je aktivna i oduševljava svojim glasom i stasom.

Da je ljeto vrijeme kada izvođači imaju pune ruke posla, te putuju po cijeloj regiji svima je već dobro poznato, tako je i sa Nedom Ukraden koja ljetne mjesece koristi za druženje sa svojom publikom.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Neda Ukraden i Lepa Brena nezadovoljne stanjem srpske estrade

Na ovogodišnjem Beer festu u makedonskom Prilepu Neda je pred sto tisuća ljudi zapjevala svoje najveće hitove i održala koncert koji će se još dugo pamtiti. Za svoju publiku Neda uvijek ima riječi hvale, a kako i ne bi kada je ta ista publika prati kroz cijelu bogatu karijeru, koja traje dugi niz godina.

Nakon odličnog nastupa u Prilepu na Beer festu, Nedu očekuje još nekoliko koncerata diljem regije, tako je već u subotu 25.07. u Ninu, 31.07. u Cavtatu, a nakon toga slijede 08.08. Montana, trg, Bugarska, 14.08. Cerna, trg, Hrvatska, 19.08. Trebinje, BiH, 21.08. Aqua club, Biograd na moru, Hrvatska, 22.08. Ribnica, Slovenija, 25.08. Ohrid fest, Makedonija, 28.08. Zbiljsko jezero (Zbiljska noć), Slovenija, 29.08. Straža pri novom Mestu, Slovenija.

Kao i svake godine tako će i ove Neda svoj rođendan proslaviti u krugu svoje obitelji u prelijepoj Boki kotorskoj, gdje će se ujedno odmoriti i napuniti baterije za daljnje nastupe.

Neda je nedavno izbacila i singl s Jasminom Stavrosom koji se već nalekiko pjeva u klubovima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene