Lijepe i bogate

NAJPLAĆENIJI MODELI One znaju kako unovčiti svoj izgled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularne su, prekrasnog izgleda, a znaju to i jako dobro unovčiti. One su bile najplaćenije manekenke prošle godine.

Modna industrija jedna je od najmoćnijih svjetskih industrija, koja godišnje ima profit od nekoliko milijardi dolara. Najpoznatija lica i dizajneri svakodnevno zauzimaju prostor u medijima, te su postala jedan od temeljnih dijelova pop kulture. Uz veliku popularnost i lijepi izgled, ove manekenke imale su i najdeblje bankovne račune prošle godine.

Pogledaj i ovo Lottie Moss bome hrabro Jesu li ovo jedne od najkraćih vrućih hlačica koje smo vidjeli? Zbog manjka materijala pokazala je i više nego što je bilo potrebno

Gisele Bundchen

Četvrtu godinu zaredom na prvom mjestu našla se prekrasna Brazilka. Iako od prošle godine više ne hoda modnim pistama, i dalje snima modne editorijale, te krasi mnoge naslovnice. Otkako je postala majka, okrenula se više poduzetništvu i pokrenula vlastitu liniju donjeg rublja, a godišnje zaradi oko 45 milijuna dolara.

Doutzen Kroes

Ova nizozemska manekenka i anđelica Victoria's Secreta, od 2008. se nalazi u samom vrhu najplaćenijih modela, a svake godine zarađuje između pet i osam milijuna dolara. 2013. joj je bila najuspješnija godina dosad, pojavivši se u rujnu na četiri naslovnice svjetskih izdanja časopisa Vogue. Time je postala prva slavna osoba i model kojemu je to uspjelo.

Adriana Lima

Još jedna brazilska ljepotica, Lima je već 16 godina Victoria's Secret anđeo, jedina koja je toliko dugo s tom kompanijom. Sedam godina je bila zaštitno lice kozmetičkog brenda Maybelline, a prošle godine osim što je zaradila devet milijuna dolara, postala je prva anđelica i tek druga osoba iz Brazila koja je dobila svoju voštanu figuru u slavnom Madam Tussauds muzeju.

Kate Moss

Iako se nije šetala modnim pistama već godinama, Kate Moss svake godine se nađe na popisu najplaćenijih modela. Kada su 2005. u medijima izašle fotografije na kojima se Kate drogirala, mnoge modne kuće i dizanjeri prekinuli su suradnju s njom, no Kate se oporavila. Okrenula se dizajnerskim vodama, te ponovno radi s britanskim brendom Topshop. Prošle godine zaradila je sedam milijuna dolara, sveukupno vrijedi 88 milijuna dolara, te je tako postala najplaćenijim britanskim modelom.

Kate Upton

Najmlađa na ovom popisu je 23-godišnja Upton. Osim što se bavi modeling, zanosna Kate već je glumila u nekoliko filmova. Najpoznatija po svom bujnom poprsju i fotografijama u badiću za časopis Sports Illustrated, mlada manekenka prošle godine zaradila je sedam milijuna dolara. Njezina vrijednost procjenjuje se na 20 milijuna dolara, a izgleda kako se sve više okreće glumi, jer ove godine će glumiti u čak dva filma.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene