Neviđeni luksuz

Vjenčanja slavnih: Za svadbu potrošili čak 34 milijuna dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanja bogatih i slavnih uvijek izazivaju neviđen interes javnosti, a kako bi sve bilo besprijekorno, ne štedi se na ničemu. Na vjenčanja iz bajke slavni troše milijunske iznose.

Holivudske zvijezde svojim ulogama na filmovima zarađuju vrtoglave svote novca pa nije ni čudno kad za najvažniji dan u svom životu ne mare za to koliko će potrošiti. Svjetska javnost uvijek je iznimno zainteresirana za vjenčanja slavnih i željno iščekuje svaki, i najsitniji detalj luksuznih slavlja.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Donosimo vam pregled nekih od najskupljih i najluksuznijih vjenčanja u režiji bogatih i slavnih.

Diva na jahti: Tajno vjenčanje slavne 61-godišnje mame!

David i Victoria Beckham

Nogometaš i tadašnja 'spajsica' vjenčali su se sada već daleke 1999. i jedan su od rijetkih parova koji je još uvijek u braku. Njihovo vjenčanje bilo je teško oko 800 tisuća dolara, za glazbu je bio zadužen Elton John, a par se pred uzvanicima pojavio u kraljevskom stilu – sjedeći na pozlaćenom tronu.

Brad Pitt i Jennifer Aniston

Brad i Jen na svoju su svadbu 2000. godine utrošili oko milijun dolara. Najveći dio novca otišao je na njenu haljinu, cvijeće te na veliki vatromet na kraju večeri. Zlatni par Hollywooda, kako su ih često nazivali, rastao se pet godina poslije.

Glumica u problemima - ljuta i na sebe i na njega

Tom Cruise i Katie Holmes

Tom i Katie vjenčali su se 2006. godine, a za tu su prigodu unajmili talijanski dvorac iz 15. stoljeća. Neki od slavnih gostiju bili su im Will i Jada Smith, David i Victoria Beckham i Jennifer Lopez. Potrošili su oko tri milijuna dolara, a Katie je nosila unikatnu vjenčanicu koju je posebno za nju šivao Giorgio Armani.

Kris Humphries i Kim Kardashian

Ovaj je par potrošio vrtoglavih 10 milijuna dolara – 10 tisuća otišlo je na pozivnice, 6 tisuća na tortu, 2 milijuna na cvijeće, a 2,5 milijuna na Kiminu haljinu. Pozvali su nevjerojatnih petsto gostiju! Cijela ova priča neslavno je završila kad se par, 72 dana poslije, naprasno razišao.

Otkriveni svi misteriji oko dolaska nove kraljevske bebe

Princ William i Kate Middleton

Definitivno najskuplje vjenčanje imao je ovaj kraljevski par. Na njihov veliki dan utrošeno je nevjerojatnih 34 milijuna dolara od čega je čak 32 milijuna potrošeno na – osiguranje. Ostatak novca potrošen je na cvijeće, hranu i šampanjac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene