Besprijekorno

Severini sinoć nije bilo hladno - Nastupila u ultrakratkoj haljinici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još jedan u nizu svojih nastupa Severina je odradila besprijekorno. A ovog puta je još jednom i dokazala sposobnost elegantnog nastupa u nevjerojatno kratkoj haljinici.

Severina je sinoć nastupila na otvorenom, povodom rođendanskog slavlja jednog zagrebačkog trgovačkog centra.

Unatoč niskim temperaturama, najveća regionalna pjevačka zvijezda nastupila je u kratkoj haljinici, možda najkraćoj koju je ikad odjenula.

Lijepa pjevačica pritom je pokazala svoje savršeno isklesano tijelo i noge na kojima nema ni traga celulitu i ostalim nesavršenostima. Severina kao da ne stari.

Pogledaj i ovo Jason Derulo (Foto: PR) Najtraženija ulaznica u gradu Derulo će hrvatsku publiku rasplesati na bini od 20 metara i uz raskošan vatromet!

>> Severina u Sceni: 'Stavila sam krunu jer mi je baš pasala'

A ono što je bilo posebno fascinantno tijekom nastupa je činjenica kako ni u jednom trenutku, unatoč ultrakratkoj haljinici koju je odjenula, Seve nije pokazala ništa što se nije trebalo vidjeti.

Iskusna izvođačica tako je još jednom potvrdila status apsolutne zvijezde na ovim područjima koja je iz godine u godinu sve bolja.

Podsjećamo, vrijedna Severina nedavno je objavila i novi singl, kojeg je premijerno izvela prije tjedan dana na koncertu održanom u Sarajevu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene