Otkriveni slavni glumci

VIDEO Glumili da se vole, a zapravo se jedva podnose

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste li ikada morali glumiti da vam je drago što vidite nekoga, a zapravo ste željeli pobjeći glavom bez obzira? Ne brinite, to se događa i u svijetu bogatih i slavnih.

U posljednje vrijeme svjetski mediji šuškaju da se Jamie Dornan i Dakota Johnson, glavni glumci u filmu '50 nijansi sive', ne podnose u stvarnom životu. Ako ih to može ikako utješiti - nisu jedini. Business Insider donosi neke filmske parove koji se u stvarnom životu ne podnose.

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

1. Ryan Gosling i Rachel McAdams u filmu 'The Notebook'

Ryan Gosling i Rachel McAdams zapravo se nisu podnosili na setu! I dok se mnoge žene rastapaju nad zajedničkim scenama zaljubljenog para na filmu, u stvarnosti bi te situacije najradije izbjegli.

Tako je jedna od najljepših ljubavnih priča svih vremena vrhunski odglumljena. Ryan na početku nije mogao ni podnijeti Rachel McAdams, no, radi kolegijalnih odnosa i uloge, s vremenom ju je prihvatio. Ali nikada zavolio.

Izgledali su kao savršeni par – Prava istina o 'Notebooku' otkrivena!

2.Pierce Brosnan i Teri Hatcher u filmu 'Tomorrow Never Dies'

James Bond nije bio oduševljen izborom svoje Bond djevojke, Teri Hatcher. Jako ga je živciralo njezino konstantno kašnjenje na set. 'Ona me često znala uzrujati. Uvijek sam je morao satima čekati. Rekao sam joj neke stvari koje nisu bile baš lijepe i pristojne', otkrio je glumac. Kasnije se pisalo da je Teri bila takva jer je u to vrijeme bila trudna i teško se nosila s jutarnjim mučninama. A vjerojatno joj je i Brosnan bio dodatna 'mučnina'.

3. Leonardo DiCaprio i Claire Danes u filmu 'Romeo + Juliet'

Claire Danes bila je samo 16 godina stara kad je snimala film 'Romeo + Juliet', no to je nije spriječilo da se žali na svog kolegu Leonarda DiCaprija i njegovo iritantno, nezrelo ponašanje. Smetalo joj je što je stalno smišljao podvale ekipi na setu, a Leo je pak nju smatrao dosadnom, rezerviranom i konstantno napetom. Šuškalo se i da nisu razgovarali kad kamere nisu bile upaljene.

4. Nick Nolte i Julia Roberts u filmu 'I Love Trouble'

'Neprijateljstvo' između Nicka Noltea i Julije Roberts potrajalo je dulje od nekih ljubavnih veza. Oni su bili u toliko lošim odnosima da su neke scene iz filma morali snimati samostalno, a film se kritiziralo zbog nedostatka 'kemije' između glumaca. Roberts je jednom prilikom izjavila da je Nolte 'potpuno odvratan', a on je uzvratio: 'Ona nije draga osoba, svi to znaju!'

5. Shannen Doherty i Jason Lee u filmu 'Mallrats'

Jason Lee priznao je da je s Doherty bilo vrlo neugodno raditi. No, on nije prvi koji to tvrdi - tu su i Jason Priestley te Alyssa Milano koji su također surađivali s glumicom i dijele isto mišljenje.

6. William Baldwin i Sharon Stone u filmu 'Sliver'

Sharon Stone uživala je u 'mučenju' Baldwina između i za vrijeme scena jer ju je to zabavljalo. Tijekom jedne scene ljubljenja, toliko ga je jako ugrizla za jezik da Baldwin nije bio u stanju govoriti tjedan dana poslije toga.

7. Patrick Swayze i Jennifer Grey u filmu 'Dirty Dancing'

Patrick Swayze i Jennifer Grey suradnju na filmu 'Dirty Dancing' sigurno neće pamtiti kao najbolje razdoblje u životu. Swayze se žalio da je Grey iritantna i da je s njom nemoguće raditi. 'Imala je čudne promjene raspoloženja te nas je tjerala da non stop ponavljamo neke scene. Nekad je bila toliko emocionalno nestabilna da bi se rasplakala ukoliko bi joj netko uputio bilo kakvu kritiku', otkrio je glumac. No nakon nekog vremena ipak su uspjeli 'zakopati ratnu sjekiru' te su izgradili solidan prijateljski odnos.

8. Richard Gere i Debra Winger u filmu 'An Officer and a Gentleman'

Debra Winger je mrzila snimati ovaj film, tvrdi njezin kolega, a razgovori s Gereom bili su joj kao da priča sa zidom. Također, redatelja Taylora Hackforda nazvala je 'životinjom'.

9. Anthony Hopkins i Shirley MacLaine u filmu 'A Change Of Seasons'

Kad su ga upitali što misli o svojoj kolegici Shirley MacLaine, Hopkins nije bio pun riječi hvale: 'Ona je najodvratnija glumica s kojom sam ikada radio!' Čini se da ga je MacLaine toliko izbacila iz takta da nije uspio dati sve od sebe te je kasnije bio nominiran za najgoreg glumca, a ni kritičari mu nisu bili naklonjeni.

10. Tony Curtis i Marilyn Monroe u filmu 'Some Like It Hot'

Kad su ga upitali kako je bilo ljubiti se s Marilyn Monroe, Curtis je odgovorio: 'Bilo je kao da ljubim Hitlera!' Kompliment kojeg bi svaka žena poželjela, nema što. Curtis je slikovito opisao snimanje scene ljubljenja na jahti: 'Bilo je grozno. Gotovo me ugušila koliko je gurnula jezik u moje grlo.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene