Podijelila fotku

Najdraži muškarac u životu Jennifer Lopez

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez zvijezda je na pozornici, no privatno je ipak tatina djevojčica.

Nemamo često priliku vidjeti Jennifer Lopez u kućnom okruženju. Diva je na pozornici , no privatno je izgleda prava obiteljska žena.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov i Maja Šuput ''Kad je tata tu...'' Maja Šuput svom je suprugu posvetila preslatku zahvalu na njegov veliki dan te pratitelje raznježila fotografijom punom ljubavi

Osim što vrijeme provodi s dečkom Casperom Smartom i svojim blizancima, ne propušta priliku za druženje s tatom – posebno na Dan očeva.

>> Želi još djece, ali strahuje: 'Vrijeme nije na njezinoj strani!'

Na svojem Instagramu podijelila je fotografiju s tatom Davidom, koji je zasigurno jako ponosan na vlastitu kćer. 'Želim čestitati Dan Očeva svojem tati i svim drugim sjajnim tatama diljem svijeta'. napisala je Jenn ispod fotke.

Tata i kćer su izgleda uslikani u obiteljskom dnevnom boravku, Rijetki znanju kako Jennifer ima još dvije sestre Leslie i Lynda koje su se našle na zajedničkoj fotografiji za tatinih leđa.

David Lopez je inače kompjuterski tehničar rođen u Puerto Ricu. Upoznao je Jenninu mamu Guadalupe, te su zajedno odgojili tri kćeri u Queensu. Jennifer je često naglašavala kako su upravo očeva radna etika i upornost tajna njezinog uspjeha.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene