Neobične haljine

Ovakve haljine NE želimo gledati ove godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte odjevne kombinacije koje su proglašene najčudnijima.

Na dosadašnjim dodjelama nagrada Zlatni globus neke ljepotice su zablista dok su neke ipak izabrale pogrešnu kombinaciju, piše E!.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''Upoznala sam smrt izbliza'' Legendarna glumica prisjetila se stravičnog iskustva, pogreška doktora 2001. godine skoro ju je koštala života

Što će zvijezde jesti ove godine?

Pronašli smo odjevne kombinacije koje su proglašene najčudnijima i neprikladnim za ovu veliku dodjelu prestižne nagrada.

Nicole Kidman iznenadila je na dodjeli Zlatnog globusa davne 2004. Godine. Poznata je glumica pokazala duge noge u haljini u stilu iz 1920-ih.

Sarah Michelle Gellar inače je odmjerena kada je u pitanju odjeća. Ipak, na dodjeli nagrada 2012. Glumica je obukla raskošnu haljinu s potpisom Monique Lhuillier, ali je uzor bio pretjerano psihodeličan.

Lucy Liu također je jedna od dama čija je haljina naišla na kritike. Prevelika haljina i neobičan uzork bili su tema mnogih razgovora na dodjeli Globusa 2013. Godine.

Renée Zellweger ponosno je nosila svoju haljinu 2009. Godine. Ipak, mnogi su joj (haljini, ne Renee) zamjerali prozirni dio haljine, sirena-kroj I odrezana ramena.

Lenu Dunham fanovi su zavoljeli u ulozi Hanne u seriji Girls. Ipak, na dodjeli nagrada 2013. Godine nije im se svidjela smeđa haljina koju je obukla mlada glumica. Umjesto kroja koji ne odgovara njezinoj figuri, glumica je trebala obući nešto više mladenački.

Davne 2001. Govorilo se samo o neobičnoj haljini pjevačice Bjork. Neobičan kroj i torbica u obliku sove definitivno su razlog za čudne poglede i govorkanja.

Sharon Stone još je jedna od ljepotica čije odjevne kombinacije nisu bile za peticu. Ne znamo što je 2003. više plijenilo poglede: gotički stil haljine Ili previše golotinje.

Amanda Peet 2012. Godine obukla je haljinu od kakve zazire većina žena: previše volumena nije dobro!

Glumica Lara Flynn Boyle je, na dodjelu Zlatnog globusa 2003., odlučila izgledati kao balerina. Definitivno je izgledala neobično.

Ostalo je još samo nekoliko dana do ovogodišnje dodjele Zlatnog globusa i do novih (ne) uspješnih odjevnih kombinacija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene