Intervju s legendom

EKSKLUZIVNO Genijalac zasjenio cijeli sportski svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novak Đoković vješto spaja karijeru i obitelj.

Za jednu od najprestižnijih nagrada Laureus često kažu da je Oscar za sportaše. Pobjednike bira žiri, a čine ga najveće sportske legende. Ove godine na ceremoniji u Berlinu okupila se sva sportska krema, a najboljim sportašem u 2015-oj proglašen je Novak Đoković.

Pogledaj i ovo Gerard Butler i Novak Đoković (Foto: Screenshot) Strastveni navijač Gerard Butler strastveno navijao za omiljenog tenisača: "Jako sam ponosan na mog Novaka"

Kategorija za najboljeg sportaša godine bila je najteža te večeri. Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković borio se za tu titulu s ostalim nominiranim sportašima poput nogometnog genijalca Messija, Usaina Bolta i Lewisa Hamiltona.

'Borna Ćorić uskoro bi mogao ići njegovim stopama', rekao je to Boris Becker, a Novak nadodao:

'Ja se nadam da će on jednog dana postići moje rezultate, ako ne i bolje'.

Đokoviću je prošla sezona bila najbolja u karijeri. Uvijek ističe kako bez potpore supruge Jelene i sina Stefana koji često gleda tatu na teniskom terenu - danas ne bi bio ovako uspješan.

'Postao sam suprug i otac i radostan i to mi je donijelo jednu skroz novu dimenziju ljubavi i to je na jedan pozitivan način utjecalo na moj tenis. 'Ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri, skladan obiteljski život puno je doprinio mom sportskom uspjehu', rekao je Novak.

'Kada planiram svoj fitness program s fitness trenerom pokušavam odvojiti dovoljno vremena za svog sina. Blagoslov je slijediti svaki dan rasta tog malog ljudskog bića', dodao je mladi otac te time suptilno opovrgnuo sve zle glasine.

Što je još otkrio pogledajte u prilogu In Magazina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene