Prijatelj 'ispalio'

'Nadam se da će beba Kim i Kanyea imati veliku glavu na tatu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Beba ima tamnu kosu i izgleda kao Kim!', otkrio je drugi bliski izvor za E News

 Na svijet je ovog vikenda stigla još jedna Kardashianka! Najpoznatija reality zvijezda, Kim Kardashian na svijet je mjesec dana ranije donijela svoju prvu nasljednicu!Samo nekoliko sati nakon porod, najbliži su počeli dolaziti Kim u bolničku posjetu. Tako se u Cedars-Sinai bolnici u Beverly Hillsu pojavio i Jonathan Cheban, najbolji prijatelj reality zvijezde.

>> 'Beba ima tamnu kosu i izgleda kao Kim!'

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Na pitanje reportera TMZ-a da kaže nešto o bebi, Johantan je ispalio: 'Nadam se da će imati veliku glavu kao njezin tata Kanye!', rekao je.

Jonathan se referirao na incident od prije nekoliko tjedana kad je Kanye glavom lupio u PROMETNI STUP, a sve su zabilježile kamere ovog portala.

'Beba ima tamnu kosu i izgleda kao Kim!', otkrio je drugi bliski izvor za E News. Beba je rođena bez ikakvih komplikacija te teži oko 2.200 grama, a trenutačno se nalazi u inkubatoru jer je rođena ranije. Još nije poznato koje ime će Kim i Kanye dati curici, ali je otkriveno kako će počinjati slovom 'K'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene