Ne propustite

Nada Arbus pridružuje se Oštrovčanima kao bogata Svetina rođakinja iz Amerike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovog tjedna u omiljenoj domaćoj seriji 'Kud puklo da puklo', Nada Abrus u epizodnoj ulozi Ruže pojavit će se u Oštrovcu te rođaku Sveti zadati nepodnošljive muke.

Da Sveti neće biti lako, vidjet ćemo ovoga tjedna. U Oštrovac dolazi sestrična Ruža, uglađena starija žena, koja se voli razmetati svojim bogatstvom i činjenicom da je 'uspjela' vani.

Pogledaj i ovo Serija Kud puklo da puklo Poslastica za gledatelje Kviz: Koliko dobro poznajete likove omiljene serije "Kud puklo da puklo"?

Upravo oko toga te novca kojega je slala za Josipovo školovanje, a Sveto ga je potrošio na podizanje kata kuće, lomit će se koplja.

Odjeknut će poput bombe - 'Uskokuša' u visokim petama!

Naime, iza njenog uspjeha, zapravo stoje tri braka koja su završila nesretnom smrću svih njenih partnera. Ona nije kriva ni za jednu od njih, ali ipak to krije od sadašnjeg muža Jacka s kojim se spetljala na krstarenju i odmah ga uspjela upecati. Naravno, više je zanima njegov novčanik nego on sam. Činjenica da je sahranila tri muža, plašit će malo Stipu koji se boji da je žena crna udovica, da te muževe sama ubija.

Zanimljivo će biti činjenica kako Stipe i ona imaju priču iz prošlosti. Prije nego je otišla iz Oštrovca, Ruža je bila jako zaljubljena u njega, ali on nije trzao. Čak je u vojsku otišao ranije da je se riješi. Kad se opet vide, podsjetit će se tih dana te shvatiti da još gaji osjećaje prema Stipi.

Hoće li se Stipe uloviti u Ružinu ljubavnu mrežu, ne propustite pogledati u novim epizodama serije 'Kud puklo da puklo'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene