Ne propustite

Vi ste to tražili - spektakl se ponavlja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na zahtjev gledatelja sedma epizoda TLZP-a u petak u 20 sati

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Prije nego pogledamo nove uzbudljive transformacije natjecatelja popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje, gledatelji imaju priliku vidjeti i zabaviti se uz prošlotjedne transformacije u epizodi koja će se u programu Nove TV naći u petak u 20 sati.

Preko 500h vježbi i 40h makeovera do najbolje zabave na TV-u od 2007.

Zbog velikog interesa gledatelja i jako velikog broja poziva i zamolbi da se ponovno pokaže epizoda od nedjelje, Nova TV prikazat će ju u ovaj petak, odmah nakon Dnevnika Nove TV. Prisjetit ćemo se tada zabavnih nastupa s eurovizijskim pjesmama koje su maestralno izveli natjecatelji sve popularnijeg showa.

Giuliano kao Emilija Kokić, Andrea kao Severina, Baby Dooks kao Daniel Popović, Minea kao Ruslana, Mario kao Doris Dragović, Ronald kao Sanja Doležal, Vanda kao Loreen i Jasna kao Tajči ovog petka su opet s nama, a već ove nedjelje iznenađuju nas novim transformacijama. Nakon showa, gledatelji mogu uživati u prijenosu Final fighta iz Poreča, dok ćemo nove nastavke omiljenih serija ''Crna ruža'', i ''Kud puklo da puklo'' pratiti već od idućeg tjedna u svojim regularnim terminima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene