Nova beba?

Na vjenčanju neće biti ni kapi alkohola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako se bliži dan vjenčanja Brada Pitta i Angeline Jolie, mnogi jedva čekaju čuti što to planira slavni par za veliki dan.

Brad Pitt i Angelina Jolie slavni su par koji obožavatelji diljem svijeta jedva čekaju vidjeti u braku. Iako je slavni par zajedno već osam godina, zajedno odgajaju šestero djece, mnogi priželjkuju bajkovito vjenčanje koje će se izgleda napokon i dogoditi ove godine. I njihova djeca sve su nestrpljivija – rekao je to i sam Brad u jednom intervjuu!

Pogledaj i ovo showbuzz Pomirba na pomolu? O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

>> Procurili sočni detalji s početka strastvene veze Brada i Angeline!

Prema najnovijim informacijama, na vjenčanju se neće točiti ni kapljica alkohola. Zapravo, Angelina želi izbjeći nepotrebne scene, te želi da 'sve prođe civilizirano'. Tako se na stolu neće naći ni vino 'Miraval Rose 2012' iz njihovog vinograda. Prema pisanju The Suna, navodno zbog tog razloga na vjenčanje neće doći neki Bradovi prijatelji koji uživaju u čašici više; Jonah Hill, Quentin Tarantino, Philip Seymour Hoffman... Čak je i George Clooney dobio uputu da se kontrolira.

Par se navodno ne može složiti i oko jednog detalja – tko će biti kum? To jest, čini brat će biti kum – James Haven ili Doug Pitt.

Par navodno želi i još dvoje djece - Jolie je dirnuta situacijom u Siriji i želi posvojiti dijete iz Jordana. Nakon četiri godine, obitelj bi se izgleda mogla još proširiti...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene