Jenn na meti

'Na setu se ponaša poput dive. Izolirana je od većine'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je poznata kao omiljena američka 'prijateljica', slavna glumica ima posebna pravila na snimanjima.

Glumica Jennifer Aniston završava sa snimanjem filma koji bi trebao izaći sljedeće godine, no prije toga su izašli detalji sa snimanja filma. Na setu je bilo po svemu sudeći napeto, jer su se američki mediji raspisali kako je Aniston ponaša poput prave razmažene dive.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Tako Jennifer ima poseban tretman na setu, prva odlazi na ručak i to sama. Ne želi jesti s drugima, a na set i sa seta dolazi svojim luksuznim automobilom.

>> Što je sve potrebno za tijelo poput njezinog? Sama je otkrila!

'Na setu se ponaša poput dive. Izolirana je od većine. Dok mi ručamo u kantini objekta u kojem snimamo, Jenn odlazi sama na ručak podalje od nas', rekao je izvor za Radar Online. 'Njezino ponašanje je jasan pokazatelj svima da nije pristupačna i zaista je nepotrebno da stvara takvu atmosferu', zaključio je isti izvor koji se očito isto tako našao na setu novom filma.

44-godišnju glumicu možda samo zabrinjava skorašnje vjenčanje s Justinom Therouxom. Njih dvoje su se pojavili zajedno na oscarovskom crvenom tepihu, a mnogi su ih već proglasili i najljepšim parom na dodjeli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene