454468
454468
454468
454468
454468

PJEVAČICA ŠOKIRALA Takvu je više nećemo vidjeti

  • , 22.10.2016., 13:04
  • Autor:
  • komentara

Dogodio se neočekivan preokret u karijeri.

 
 
 
 
Lady Gaga (Foto: Getty)
Lady Gaga (Foto: Getty)

Na petom albumu "Joanne" objavljenom u petak, Lady Gaga više ne izražava sklonost pretjerivanju koja je obilježila početak njezine karijere, kako glazbeno tako i u izražavanju stavova, nego je sad spremna za neke političke teme.

Album obilježava novu etapu u razvoju Stefani Germanotta, kako glasi njezino pravo ime, koja je spremna za novi uzlet nakon što je 2014. sudjelovala na albumu s Tonyjem Bennettom.

Lady Gaga - 1

Njujorčanka fenomenalnog glasa se sad ograđuje od plesačke pop ikone koja ju je proslavila pjesmama "Poker Face", "Telephone" i "Born this Way". Uz brojne poznate suradnike kojima se okružila, posebice britanskog producenta Marka Ronsona, usporava ritam i uključuje gitare za suzdržaniji pop.

Lady Gaga (Foto: Getty)

U nekim naslovima, posebice "Grigio Girls", čak dopušta dozu countryja. Vraća se i funku u "Hey Girl", u duetu s britanskom pjevačicom Florence Welch. Odabrala je i pozabaviti se političnijim temama poput "Angel Down", balade o policijskom nasilju nad crncima i pokretu Black Lives Matter.(Hina)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se