Tko bi rekao tako nešto?

Pokrenute grozne glasine o slavnoj glumici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Internetom su počele kružiti glasine da je Jennifer Lawrence mrtva.

Oskarovka Jennifer Lawrence svoje je fanove osvojila dražesnim karakterom i izvanrednim glumačkim sposobnostima. No, postoje i oni koji se s tim ne slažu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

Jel moguće? U torbici ponijela - kobasicu!

Internetom su ovih dana počele kružiti glasine da je poznata glumica mrtva. Na Facebooku i Twitteru otvarane su grupe kao što je npr. 'RIP Jennifer Lawrence' u kojima su fanovi plakali za glumicom.
Njezin glasnogovornik potvrdio je da je glumica zdrava i živa te da nema mjesta panici.

Ipak, ovo nije prvi put da je ova glumica proglašena mrtvom. Krajem prošle godine, za vrijeme snimanje filma 'Mockingjay' ljepotica je skoro zadobila teške ozlijede zbog neispravnog stroja na setu. Glumica se onesvijestila i upravo je to izazvalo paniku među fanovima te su vijest o mrtvoj glumici proširili internetom.

Ovakve stvari često se događaju u svijetu poznatih i slavnih. Nedavno je zvijezda serije 'Seinfeld', Wayne Knigjt', navodno stradao u prometnoj nesreći. No, slavni glumac nije dozvolio da se trač proširi pa je sve objasnio na Twitter profilu.

Celin Dion, Paul McCartney, Justin BIeber, Miley Cyrus samo su neka od slavnih imena koji su 'bili ubijeni', dok najmanje sreće ima Eddie Murphy koji je redovito 'ubijen' svake godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene