okružena prijateljicama

Dugo je nismo vidjeli: Predivna Monika Kravić slavila na Zrću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U društvu bliskih prijateljica Monika Kravić proslavila je 35. rođendan. Čini se da životne nedaće na lijepoj Moniki nisu ostavile traga.

Bivša TV voditeljica Monika Kravić u društvu prijateljica proslavila je 35. rođendan na popularnom Zrću. Fotografiju iz noćnog provoda na svom Instagram profilu objavila je njezina prijateljica, dizajnerica Kristina Bradač. "Sretan ti ljepotice moja. Volimo te puno", napisala je Bradač. Prijateljice su tulumarile u jednom od najpopularnijih klubova na Zrću, a njihov izlazak nije mogao proći nezamijećeno s obzirom na to Moniku nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

 

A post shared by Kri (@kristinabradac) on

Pogledaj i ovo Monika Kravić Olujić uživale u provodu! Moniku Kravić više ne viđamo često, ali za nove njezine fotke pobrinule su se njoj bliske osobe!

Iz javnog života povukla se kako bi se u potpunosti posvetila obitelji i sinovima koje je dobila u braku s Marijem Mamićem. Nakon razvoda u javnosti se pojavljivala tek rijetko, a dodatni razlog njezine povučenosti bila je i smrt majke Mire prije nešto više od pola godine.

Sve životne nedaće koje su je zadesile, čini se, nisu ostavile previše traga na lijepoj Moniki koja i u 36. izgleda gotovo jednako kao i prije 14 godina kada se po prvi puta pojavila na malim ekranima u showu Story Super Nova.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene