Bila prva koja se skinula

Težak život i odlazak Bondove ljepotice: Nadživjela sina, kći dala na posvajanje...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Molly Peters bila je prva Bond djevojka koja se u potpunosti razgolitila. Proslavila se ulogom medicinske sestre Patricije Fearing u filmu "James Bond: Operacija grom".

Engleska glumica Molly Peters, koja se 1965. proslavila ulogom medicinske sestre Patricije Fearing u filmu "James Bond: Operacija grom", preminula je u utorak u dobi od 75 godina. Molly se proslavila ulogom u kojoj joj je partner bio škotski kolega Sean Connery, postavši prva Bond djevojka koja se u potpunosti razgolitila u franšizi spomenutih filmova.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson posjetio naš otok Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

Zgodna Peters karijeru je započela kao model, a kasnije nastavila kao glumica. Atraktivna i lijepa, pozirala je za časopis Playboy. Ipak, život je nije mazio.

U mladosti je, naime, rodila kćer koju je dala na posvajanje, a poslije u braku dobila jedinog sina, kojeg je nadživjela. Naime, njezin sin preminuo je 2011. godine. Iste godine Molly je doživjela moždani udar. Službenih informacija u uzrocima njezine smrti trenutno nema.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene