Ponosni nogometaš

'Moja Yasmin nije žena koja želi samo sjediti kod kuće, divim joj se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sammir kaže kako je ponosan na zaručnicu jer je završila jedan fakultet, a sad je upisala i drugi te je jako ambiciozna.

Nogometaš Dinama, Jorge Sammir još od kraja ožujka uživa u društvu zaručnice Yasmin i njihova sina Noaha koji ima godinu i pol dana. Naime, njegova zaručnica i sin žive u Brazilu, a mjesec dana provest će u Zagrebu.

>> Sammir na odmoru: Uživancija s najbližima!

Pogledaj i ovo Majda Burić privukla pozornost Naša saborska zastupnica privukla pozornost onim što je nosila u ruci na sjednici, sve će vam biti jasno kad vidite fotografiju

'Yasmin ima mnogo obaveza u Brazilu, nakon što je završila engleski jezik, upisala je pravo i prioritet joj je da to što prije završi. Nikada nije bila žena koja je željela sjediti kod kuće i ništa ne raditi, tako da joj se divim kako sve stiže i, uz sve to, ostvaruje odlične rezultate', opisuje svoju zaručnicu Sammir u intervjuu za Story, a i na sina je jako ponosan.

'Svi koji su upoznali našeg sina uvjerili su se na svoje oči koliko je Noah veseo i zaigran dječačić. Obožava pjevati, plesati, družiti se, jednostavno ga sve zanima pa Yasmin i ja nemamo težak zadatak kad trebamo osmisliti zabavu za njega', kaže nogometaš te dodaje: 'Primijetio sam da se Noah jako brzo poveže i sprijatelji s ljudima. Definitivno nije povučeno dijete, što mi je jako drago. Što ga više promatram, uočavam sve više mojih i Yasmininih karakternih crta. Tako je na nju veseo i radoznao, a od mene je naslijedio neke fizičke karakteristike kao što su osmijeh i boja glasa'. Rekao je i kako ne misli da sin mora krenuti njegovim stopama te da sad već pokazuje više sklonosti prema plivanju nego lopti i nogometu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene