Pristaju joj uloge majki

'Moj rekord je 16 sati plakanja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Turska glumica koja u seriji 'Sila' glumi majku Bedar otkriva mnogo zanimljivih informacija o svom životu i glumačkom poslu kojim se bavi.

Zeynep Eronat (50) tumači Silinu majku Bedar. Njih dvije se zajedno bore protiv običajnih prava i ugnjetavanja žena u seriji koja se svakodnevno prikazuje na Novoj TV.

Iako je u Turskoj poznata po ulogama majki, Zeynep nema vlastitu djecu. Za magazin Gloria otkrila je kako je o ulogama majki učila od svoje majke i prijateljica koje imaju djecu.

'Nikad neću zaboraviti dan kad sam trebala snimiti četrnaest dugih scena i u svima sam trebala plakati. Ja inače ne koristim umjetne suze nego je sve što isplačem rezultat mojeg emotivnog uživljavanja u lik i situaciju. Dakle, počela sam se uživljavati u osam ujutro, a zadnja scena je bila gotova u ponoć, i ja tada više nisam mogla prestati plakati!', izjavila je glumica za Gloriju te dodala kako je nakon toga dobila tri slobodna dana da se oporavi od tih silnih prolivenih suza.

Otkrila je i što joj se najviše svidjelo u liku Siline majke Bedar.

'Ona je neobrazovana, ali vrlo inteligentna žena s osjećajem za pravdu. Iako su joj djeca i muž na prvom mjestu, njezini pogledi na život su vrlo napredni. Toliko sam se stopila s njom da sam u drugoj sezoni potpuno odustala od šminke. Moram priznati da je bio divan osjećaj glumiti bez trunke make-upa na licu', izjavila je turska glumica.

Seriju 'Sila' gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV od 20 sati.

Pogledaj i ovo Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) Turska verzija Severine Kud svi Turci... Heroji sapunica pjevuše Severinu, obožavaju naš grad, govore hrvatski...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene